Symington Quinta da Fonte Souto Tinto

Symington Quinta da Fonte Souto Tinto

лв17.00Price
750 Milliliters

Symington Quinta da Fonte Souto Tinto 

Регион: Алентежу, Португалия

Сорт: Португалски червен бленд 

Алк.: 14%